Alles Wat Je Nodig Hebt Om Te Leren Over Microdosering


Het nemen van een kleine dosering van de psychedelische drug is een actueel fenomeen en staat bekend als microdosering. De meest voorkomende term voor microdosering is een kleine fractie van de typische dosering. Dus, de meest handige Betekenis om te begrijpen is een dosering die geen intoxicatie veroorzaakt of enige vorm van significante aanpassing in bewustzijn veroorzaakt.

 

Volgens het anekdotische bewijs, mensen hebben de neiging om kleine doseringen te nemen en dan beginnen met hen regelmatig voor een langere periode. De duur van het gebruik verschilt van individu tot individu. Micro doseren gebruikers hebben vaak de neiging om de hallucinogene nemen in een percentage voor het stimuleren van hun gezondheid en ook het verbeteren van hun mentale en emoties.

Wanneer genomen in een lagere dosis, hebben individuen niet iets schadelijk ervaren en ook individuen zonder twijfel profiteren van het nemen van een kleine dosis, kunnen ze veel duidelijker denken en voelen open de hele dag. Vinden

Gezondheidsvoordeel

Het is ontdekt in onderzoeken die mensen daadwerkelijk hebben geprofiteerd van micro-doseren. Hoewel er onvoldoende bewijs is. Een paar van de voordelen gemeld door de klanten zijn als voldoet aan:

– Verbeterde focus graad, nadruk, evenals mindfulness

– Verbeterde stimulatie, kracht, en ook waakzaamheid

– Verhoogde analytische capaciteit

– Geminimaliseerd angstgevoelens

– Sociale voordelen

– Minimaliseer spanningsniveau

– Verbeterd optimisme, stemming en levensherkenning

– Self-efficacy.

– Verbeterde lichaamsfuncties.

De klanten hebben ook gemeld andere voordelen van micro-dosering, zoals de mogelijkheid om de dosering te beheren en ook geen bijwerkingen. Met micro dosering, is gebleken dat het kan verminderen depressie en angst.

Het is ontdekt in een recente studie dat 21% van de mensen meestal gebruik gemaakt van micro-doseren als klinische depressie behandeling, terwijl 7% gebruikt voor de behandeling van angst. Met betrekking tot 9% van de mensen die antwoordde Terug gebruik gemaakt van micro dosering om andere psychische aandoening te elimineren.

Algemeen 44% van de mensen die antwoordde terug zag dat hun psychische gezondheid was veel beter en het was te wijten aan de micro-dosering.

Micro-applicatie is gevonden om de hersenfunctie te verbeteren, omdat het de geest in staat stelt om ten volle te draaien, waardoor ze openstaan voor originaliteiten. Het maakt gebruikers melden veel betere hersenfunctie tijdens de toepassing dagen.

Soorten verbindingen individuen microdosis.

De meest wijdverspreide psychedelische stof tot mini dosis bestaat uit LSD en paddo ‘ s. Diverse andere micro dosering verbinding bestaat uit DMT, cactus peyote, evenals Paddos. Deze materialen zijn echter veel minder populair en zeer uitdagend om te leren.

 

Andere product dat mensen mini dosering bestaat uit Cannabis, Ketamine, Methylenedioxyamphetamine (MDMA), Nicotine, Iboga, en methylfenidaat (Ritalin). Hoewel traditionele hallucinogenen zoals psilocybine en LSD het meest algemeen zijn en ook op grote schaal verkrijgbaar.

 

Eindig notitie.

Microtoepassing omvat over het algemeen het nemen van kleine hoeveelheden hallucinogenen zoals psilocybine paddenstoelen of LSD. De kleine doseringen niet elke vorm van opmerkelijke verandering in ervaring of bewustzijn te creëren.

 

De techniek van micro-doseren verbetert de geestelijke gezondheid, vermindert stress en angst niveau, en helpt een individu om zich te concentreren op creatieve gedachten de hele dag. Hoewel er zeer weinig officiële studie over de techniek te wijten aan het feit dat de stof individuen Mini dosering zijn moeilijk om te onderzoeken en ook illegaal.

 

Het is uiterst raadzaam dat iedereen in gedachten moet houden dat micro-toepassing niet voor iedereen is. Een persoon met psychische stoornis symptomen moeten micro-applicatie niet uit te oefenen voor het veranderen van elke vorm van andere therapie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *